Står vid spisen

29 januari 2009, kl 15:59 av  
Postat i: Nyheter | 4 451 visningar | Skriv ut Skriv ut

Jag har stått en hel del vid spisen den sista tiden och lagat spansk mat. Syftet med mina “kokkonster” är att få till bättre foton till recepten på sidan. De tidigare var gjorda när de flesta satt och surfade med vanligt telefonmodem, då kvalitén fick stryka på foten för att sidan skulle kunna laddas hyfsat snabbt.

Nedan är recepten jag har hunnit med hittills:

Fotograferandet kommer att fortsätta i helgen, jag är precis hemkommen från affären med fräscha grönsaker och råvaror, t ex färsk tonfisk. Den sistnämnda kommer jag att använda för att tillaga baskisk tonfiskgryta – Marmitako, dessutom planeras ett recept på Menestra de verduras, en grönsaksblandning som ofta serveras som förrätt i Spanien.

Till sist, eftersom jag skall in till Madrid både imorgon och på lördag så hoppas jag att kunna avbilda några kossor i den nu pågående konstutställningen koparaden, Cow Parade, som pågår fram till den 21 mars. På återseende…

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (Inget betyg än)
Loading...

Kommentarer

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>