Ny spanienportal på svenska

15 september 2013, kl 12:30 av  
Postat i: Artiklar | 14 034 visningar | Skriv ut Skriv ut

Spanienportalen är en webbsida där man snabbt kan skaffa sig information om allt som rör Spanien. Huvudansvarig för Spanienportalen är Spanienkännaren Thomas Gustafsson som startat Spanienportalen som ett komplement till hans fackboksserie om Spanien. Här finns Thomas Gustafssons krönikor och aktuella inlägg samt personliga reseguider till Spaniens olika delar. Iden med Spanienportalen är att det är en sida där man snabbt kan skaffa sig information om allt som rör Spanien.

Thomas Gustafsson

Thomas Gustafsson

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (1 röster, medelbetyg: 5,00 av 5)
Loading...

Kommentarer

3 kommentarer till "Ny spanienportal på svenska"

  1. Mariaulrika, tor 19 jun 2014 13:52 

   Hej, bra tips!

   Kul att hitta din blogg. Själv har jag precis skaffat mig ett litet kyffe i Katalonien. Målet är att bo där om några år. Nu ska jag gå igenom din blogg och se om det finns mer matnyttigt.

   Hoppas allt är bara bra 🙂

   //Ulrika

   http://casaourika.wordpress.com/

  1. Anna, ons 13 maj 2015 8:37 

   Kul att se ansikten på de som står bakom en hemsida, blir väldigt personligt och bra!

  1. Maritza, sön 24 apr 2016 16:34 

   Hej!
   Jag undrar om du har några bra jobbsidor. Min dotter vill gärna jobba och lära sig mera spanska, men jag är lite orolig för sådana sidor som lurar ungdomar.
   Hälsningar
   Maritza

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>