Bonito Norte®

01 februari 2012, kl 19:51 av  
Postat i: Artiklar | 10 201 visningar | Skriv ut Skriv ut

Bonito Norte® ordnar program, events, fester, skräddarsydda upplevelser eller aktiviteter du kan njuta av på egen hand. Deras kunder är resebyråer, familjer, företag, skolor, privata eller allmänna institutioner och grupper.

Bonito Norte

Bonitonorte

I Bonito Norte upptäcks Kantabrien och våra grannar Baskien och La Rioja. Via Pilgrimsleden utforskar de också Asturias och Galicien i väster.

Bonito Norte är en verktygslåda för unika upplevelser i norra Spanien, som har specifika kunskaper och kontakter. Tanken är att de ska ta dig dit du inte når på egen hand – långt bort från de vanliga turiststråken. Levande landskap, arkitektur, levnadssätt, uråldriga kunskaper, aktiv fritid, nya tendenser, hantverk och gamla seder.

På webben www.bonitonorte.com kan du se filmen Pelle Ohlsson spelade in då de premiärkörde Vandring o matlagning i Kantabrien – explore Kantabrien hösten 2010. Nu är de inne på tredje säsongen och deras expertis och kunskap bara växer! 8 juni, 6 juli, 21 och 28 september har de avresedatum för denna fantastiska resa med matlagning, vandring, vin, ost och allt i upplevelser i norra Spanien – det gröna Spanien!

I oktober förra året hade de även nöjet att genomföra deras första explore La Rioja eller Upptäck det Nya Rioja med ett gäng Munskänkar, vinintresserade och aktiva semesterfirare. Resans mål var att i det Nya Rioja njuta och få insikt i denna regions förvandling utan att glömma dess tusenåriga historia. Begreppet Det Nya Rioja börjar nästan i en spanjors öron låta lite gammalt i denna föränderliga och nyhetstörstande värld. För dig som inte känner till begreppet handlar det om nya kraftiga moderna viner, avantgarde-inspirerad matkonst och en ”ny kostym” åt en region som alltid haft ett rikt kulturarv, goda manér samt en naturlig gästvänlighet. Det Nya Rioja handlar om om arkitektur som Santiago Calatravas Ysios-bodega eller Frank Gehrys Marqués de Riscal – City of Wine. Men det kan även handla om viner som presenteras i perfym- eller medicinliknande flaskor, eller om makalösa kockar som unga, men redan välkända Francis Paniego och Héctor Oribe.

Se videon på webben och få en liten smakbit av denna höstvecka i Rioja då de fick skörda, trampa och prova vin, laga mat och njuta av varje ögonblick! 2012 går denna resa av stapeln den 21 oktober!

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (Inget betyg än)
Loading...

Kommentarer

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>