Spännande bokutgivning att vänta

10 december 2008, kl 20:52 av  
Postat i: Artiklar | 7 540 visningar | Skriv ut Skriv ut

Nästa år kommer det ut ett en ny bok om Spanien som jag ser fram emot att läsa. Det planeras att ges ut en triologi, varav den sista kommer ut först under 2010/2011. Den som väntar på något gott… Det är Thomas Gustafsson som är i farten igen, och med tanke på tidigare utgivning så lär vi säkert inte bli missnöjda.

Spanien: En färd genom historien Spanien: En stat flera nationer Spanien: ¡Fiesta!

Spanien: En färd genom historien är första bandet i den nya fackbokstriologin som kommer att beskriva Spaniens historia från forntid till nutid. Planerad utgivning under hösten 2009.

Spanien: En stat flera nationer kommer att berätta om Spaniens politik, samhälle och kultur. Planerad utgivning under våren 2010.

Sist, men inte minst, Spanien: ¡Fiesta!, vilken kommer att bli en annorlunda kulturhistorisk fackbok som sammansmälter resereportaget med den moderna kokboken. Planerad utgivning under i slutet av 2010/början av 2011.

Sen jag träffade Thomas för första gången när han var verksam i Madrid har utvecklingen enbart varit positiv. Hans böcker är välrenommerade och hans rykte som spanienkännare är starkare än någonsin. Jag vill därför passa på att rekommendera tidigare utgivna Spanienböcker:

Spanien - sol och skugga MADRID - Staden som aldrig sover BARCELONA - Kataloniens huvudstad

Tidigare utgivna böcker:

 • Spanien – sol och skugga (2001), Carlssons Bokförlag. ISBN: 91 7203 962 0
 • Madrid – staden som aldrig sover (1995), Carlssons Bokförlag. ISBN: 91 7798 955 4
 • Barcelona – Kataloniens huvudstad (2005) – Carlssons Bokförlag. ISBN: 91 7203 660 5

Mer läsning på Thomas Gustafssons hemsida.

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (Inget betyg än)
Loading...

Kommentarer

2 kommentarer till "Spännande bokutgivning att vänta"

  1. Annika, lör 27 dec 2008 9:15 

   Åh, vad roligt! Thomas Gustafssons tidigare böcker om Spanien är de absolut bästa jag läst. Jag köper väldigt få böcker, men de här ska jag ha!

  1. Nytt om Spanien « Restankar, lör 27 dec 2008 20:55 

   […] blev jag väldigt glad idag när jag läste på bloggen Ett annorlunda Spanien att han planerar tre nya böcker. Den första, Spanien: en färd genom historien kommer redan i […]

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>