- Ett annorlunda Spanien - https://www.annorlunda-spanien.com -

Spännande bokutgivning att vänta

Nästa år kommer det ut ett en ny bok om Spanien som jag ser fram emot att läsa. Det planeras att ges ut en triologi, varav den sista kommer ut först under 2010/2011. Den som väntar på något gott… Det är Thomas Gustafsson som är i farten igen, och med tanke på tidigare utgivning så lär vi säkert inte bli missnöjda.

Spanien: En färd genom historien är första bandet i den nya fackbokstriologin som kommer att beskriva Spaniens historia från forntid till nutid. Planerad utgivning under hösten 2009.

Spanien: En stat flera nationer kommer att berätta om Spaniens politik, samhälle och kultur. Planerad utgivning under våren 2010.

Sist, men inte minst, Spanien: ¡Fiesta!, vilken kommer att bli en annorlunda kulturhistorisk fackbok som sammansmälter resereportaget med den moderna kokboken. Planerad utgivning under i slutet av 2010/början av 2011.

Sen jag träffade Thomas för första gången när han var verksam i Madrid har utvecklingen enbart varit positiv. Hans böcker är välrenommerade och hans rykte som spanienkännare är starkare än någonsin. Jag vill därför passa på att rekommendera tidigare utgivna Spanienböcker:

Tidigare utgivna böcker:

Mer läsning på Thomas Gustafssons hemsida [1].