ETA skapar kaos på turistön Mallorca

31 juli 2009, kl 9:53 av  
Postat i: ETA, Notiser | 5 281 visningar | Skriv ut Skriv ut

Lagom till ETA:s 50-årsdag idag så passar terroristerna på genom sin skrämseltaktik att skapa uppståndelse. De rådde kaosstämning på flygplatsen och i hamnar igår sen Mallorcas gränser fick stängas av i jakten på terroristerna som detonerade en bomb som orsakade två civilgardisters liv. Samtidigt väntas det spanska kungaparet till ön i morgon, vilket säkert ger ytterligare en anledning till ETA att skapa kaos.

I onsdags sprängdes en bilbomb vid civilgardets förläggning i staden Burgos. Som genom ett under dödades ingen, men bomben resulterade i 46 skadade. 14 våningar i byggnaden totalförstördes och de 117 personerna som befann sig i byggnaden, bland dessa 41 barn, evakuerades.

¡Basta ya! – Nu räcker det!

Sidan om Oskyldiga offer mördade av ETA år 2009 är uppdaterad.

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (Inget betyg än)
Loading...

Kommentarer

En kommentar till "ETA skapar kaos på turistön Mallorca"

    1. ETA fortsätter sin skrämseltaktik » Ett annorlunda Spanien, sön 09 aug 2009 21:54 

      […] sin skrämseltaktik i syfte att skada turistnäringen på Mallorca. Förra gången det skedde var i slutet på juli då två polismän avled. Dagens tre bombattentat på barer i Palma ledde inte till några […]

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>