Spansk/svenska – svensk/spanska ordlistor

26 april 2009, kl 11:05 av  
Postat i: Nyheter | 4 716 visningar | Skriv ut Skriv ut

Jag fick en förfrågan från Carina i Stockholm avseende spanska namn på olika fiskar och skaldjur. En idé väcktes som jag kände att jag ville vidareutveckla. Jag kommer därför att lägga upp ordlistor inom olika grupper av ämnen. Listorna ligger i den horisontella menyn ovan under ordlistor.

Efter Carinas önskemål finns nu en första lista på plats: Fisk och skaldjur – Pescado y mariscos. Överst på sidan listas orden alfabetiskt på spanska. Under bildserien i mitten finns samma ord på svenska. Använd gärna sökfältet uppe till höger på sidan vid den horisontella menyn om det är något speciellt du letar efter. Jag vill poängtera att listan inte på något sätt är fullständig, men jag skall göra mitt bästa för att uppdatera den fortlöpande.

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (Inget betyg än)
Loading...

Kommentarer

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>