Årets sista ETA-attentat?

31 december 2008, kl 18:59 av  
Postat i: ETA, Notiser, Nyheter | 5 101 visningar | Skriv ut Skriv ut

Terrorgruppen ETA:s vilja att skapa egna fyrverkerier och raketer vid nyår verkar hålla i sig. *suck!* För ganska exakt två år sen, den 30 december 2006 hade ETA placerat ut en bilbomb i ett av parkeringsgaragen på Madrids flygplats Barajas. Då dödades två oskyldiga människor, och ett trettiotal personer skadades.

Idag var det dags igen, denna gången var attacken riktad mot den baskiska tv- och radiostationen EiTB:s högkvarter i Bilbao. Som genom ett under kom ingen person till skada, men byggnadens fasad i glas totalförstördes. Bilbomben bestående av 100 kg dynamit som var placerad i direkt anslutning till tv-stationen kändes av i hela Bilbao när den detonerade vid 11-tiden i förmiddags.

När tänker dom sluta??

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (Inget betyg än)
Loading...

Kommentarer

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>