En doft av Spanien – det genuina köket

27 november 2008, kl 11:30 av  
Postat i: Artiklar, Diverse | 4 929 visningar | Skriv ut Skriv ut

Nyutkommen – En kokbok med traditionella spanska recept på svenska. Perfekt som en presentbok, eller för dig som tycker om matlagning och är intresserad av det spanska köket.

Lär känna det traditionella spanska köket och stifta bekantskap med landets underbara viner!

Boken består av 95 kärleksfullt utvalda recept på klassisk husmanskost och en översikt av de olika regionernas gastronomi. Kapitlen kryddas med faktarutor om diverse typiskt spanska råvaror. Dessutom presenteras de spanska vinerna i ett separat kapitel samt i form av praktiska vintips till många av recepten.

En perfekt guide för att laga spansk vardagsmat. Och svenskar med tillgång till kök i Spanien får en användbar svensk-spansk ordlista, som inkluderar bokens samtliga ingredienser.

En doft av Spanien

Ingela Brandberg är journalist, specialiserad på svensk-spanska relationer och med stort intresse för det spanska köket. Hon bor och arbetar i Madrid sedan 1981 och är medförfattare till den engelskspråkiga kokboken Original Spanish Cooking.

Pris: 18 euros, för mer information och beställning kontakta författaren.

Senast uppdaterad: 2008-07-12

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (Inget betyg än)
Loading...

Kommentarer

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>