Che Sudaka på Södra Teaterns Kägelbana

08 februari 2010, kl 8:33 av  
Postat i: Musik | 4 469 visningar | Skriv ut Skriv ut

Che Sudaka [SPA]
Explosion av rumba, cumbia, ska, reggae & clash-rock.

När Che Sudaka besökte Södran första gången ringlade kön lång utanför Kägelbanan och konserten blev proppfull. Det var tydligt att Che Sudakas rykte som ett av Spaniens absolut bästa liveband hunnit före dem till Sverige.
De 12000 som såg bandet på Stockholm Kulturfestival året därpå skulle förmodligen påstå att de slår de flesta akter från resten av världen på fingrarna också.

Grym energi, ett sinnessjukt sväng och låtar som man bara måste hoppa, klappa och sjunga med i. Självklart passar vi på att knipa dem en tredje gång när de passerar genom Europa. Bered dig på en festkväll utan dess like!

Bandet som huvudsakligen består av gatumusiker från Argentina och Colombia flyttade till Barcelona för att spela på stadens gator och torg. Där upptäcktes de snart av legenden Manu Chao.

Tid och plats: Fredag 19 februari, kl 21:30 på Södra Teaterns Kägelbana
Entré: 190 kr, student 120 kr

Lyssna, boka biljetter, läs mer: www.sodrateatern.se, via biljettkassan 08-531 99 490

YouTube Preview Image

Besök Che Sudakas hemsida.

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (Inget betyg än)
Loading...

Kommentarer

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>