Flytt till ny domän

11 juli 2009, kl 9:33 av  
Postat i: Nyheter | 4 018 visningar | Skriv ut Skriv ut

Jag har under de senaste dagarna jobbat på sidan i det dolda och flyttat Ett annorlunda Spanien till ny domän, annorlunda-spanien.com. Tanken på en egen domän har funnits länge men först nu har jag kommit till skott. Sidorna på engelska som inte uppdateras längre ligger kvar på sin gamla plats, nu inriktar jag mig helt på denna sida som är på svenska.

Jag har försökt att dirigera om alla gamla länkar så att man hamnar rätt, det kan mycket väl hända att jag missat något. Om du har några funderingar, förslag eller hittar fel på sajten så kontakta mig gärna:

Kontaktformulär
  1. (obligatoriskt)
  2. (riktig e-post)
  3. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (Inget betyg än)
Loading...

Kommentarer

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>