Belen Maya – La voz de su amo [Spanien]

13 maj 2009, kl 11:49 av  
Postat i: Musik | 4 673 visningar | Skriv ut Skriv ut

Belen Maya gästar Södra Teatern i Stockholm under två dagar i maj, missa inte detta tillfälle om du tycker om heta spanska rytmer och flamenco.

Belen Maya är en världsartist och stor danskonstnär. Hon har turnerat världen runt och tar oss med på en resa genom den klassiska flamencon till den nutida. Det är en ära för oss att presentera verket i Sverige!

Belen Maya föddes mer eller mindre på den heta flamencoscenen i New York 1966 när föräldrarna – flamencoartisterna Carmen Moya och Mario Maya – var på turné. Hennes lärare var spanska mästare som Paco Fernandez, Maria Magdalena och Anuncaión Rueda. Hon har utbildat sig i balett, hindu-dans och modern dans. Dansformer som är en källa till inspiration för henne och viktiga för den nya flamencon och den moderna estetiken.

Tid och plats:
Torsdag 28 maj, 20:00 (Baren 17:00), Stora Scen
Fredag 29 maj, 20:00 (Baren 17:00), Stora Scen

Entré: 260 kr

Åldergräns: Ingen åldersgräns

Längd: Ca 60 min

Presenteras i samarbete med Moderna Dansteatern
Mer information och biljettköp kan göras via Södra Teaterns hemsida.

YouTube Preview Image

Länk till Belen Mayas officiella hemsida (på spanska)

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (Inget betyg än)
Loading...

Kommentarer

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>