Lite skitsnack

19 december 2008, kl 15:54 av  
Postat i: Nyheter | 4 040 visningar | Skriv ut Skriv ut

Ja, så här efter att jag startade om sidan Ett annorlunda Spanien med ett helt nytt utseende så kan man se att allting fungerar. Sökmotorerna har börjat hitta rätt igen, och jag hoppas att de flesta som besöker sajten är nöjda med det nya. Själv känner jag att det har blivit betydligt lättare att uppdatera och skriva nya saker, något som jag lovar att fortsätta med under nästa år.

Ett litet smolk i bägaren är hur besökarna hittar hit, med det nya systemet har jag betydligt bättre koll på sökord osv. Det är ju ett jättebra sätt för mig att få tips på nya artikeluppslag, men i skrivande stund, när nya sidan har varit ute på nätet i tre veckor så är det populäraste sökordet bajs. Ja du läste rätt, bajs!
533 personer har hittat hit med det sökordet hittills, och det känns lite trist. Jag hoppas att dessa besökare har lämnat kiss- och bajsstadiet (Anala fasen enligt Freud, som inträffar i 1,5- till 3 års-åldern) och hittar någonting annat av värde på sidorna.

Sidan personerna hamnar på med detta sökord är min svarta lista, där bildtjuvar som direktlänkar till mina bilder får upp hundbajs istället för originalfotot 😉
Under helgen hoppas jag kunna skriva om något betydligt trevligare, nämligen om Turrón, det klassiska spanska julgodiset. På återseende då!

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (Inget betyg än)
Loading...

Kommentarer

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>