Pilgrimsvägen El Camino de Santiago – start

20 november 2008, kl 15:52 av  
Postat i: Camino de Santiago | 32 182 visningar | Skriv ut Skriv ut

Vill du komma bort från vardagen och uppleva något nytt? Varför inte vandra den gamla pilgrimsvägen El Camino de Santiago…

Följ med på en fotofärd i heliga Birgittas fotspår på “El Camino Francés” – den franska leden. Den sträcker sig ca 80 mil från Roncesvalles i norra Navarra på gränsen till Frankrike till Santiago de Compostela i Galicien.

Karta över den franska leden

Kartan ovan kommer från Google Maps, klicka på bilden för att se den större, öppnas i ett nytt fönster. Den ordinarie pilgrimsleden är inte lika rak som den utstakade röda linjen ovan, där det bara är markerat mellan de större orterna.

Avsikten med den här artikeln är inte att ge någon djuplodande beskrivning om pilgrimsvägen till Santiago. Istället har jag gjort några fotosidor från leden. För mer detaljerad information, se de externa pilgrimslänkarna.

Bildsidorna lades ut första gången på internet 1999-10-18.
Klicka på länkarna nedan för att se fotona.

Foton av naturFoton av människorFoton av monumentFoton av övrigt

Foton av natur Foton av människor Foton av monument Foton av övrigt

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (Inget betyg än)
Loading...

Kommentarer

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>