Nytt utseende

29 november 2008, kl 11:30 av  
Postat i: Nyheter | 8 442 visningar | Skriv ut Skriv ut

Så har jag äntligen fattat beslutet. Ett annorlunda Spanien måste ryckas upp ordentligt. Jag har varit urdålig på att uppdatera sidan, och kanske det är på tiden eftersom sajten faktiskt har tioårsjubileum nästa år!

Sagt och gjort, här kommer den i ett helt nytt format, nämligen som blogg. Det har tagit sin lilla tid att flytta över allt gammalt material, samtidigt har jag fått en välbehövlig kontroll på att gamla länkar fungerar. Vissa sidor är helt borttagna och den engelska versionen kommer att raderas helt. Istället kan man med hjälp av Google få sidan översatt till engelska och spanska (se länkar till höger).

Eftersom ett bloggverktyg daterar inläggen allt eftersom man skriver dom så blir det givetvis lite knepigt med gamla artiklar som är inlagda på nytt. Jag har försökt så gott det går att rekognosera när dom var skrivna och lagt in ett första publiceringsdatum längst ner i artiklarna. Ibland lyckas jag sämre, framför att på inlägg skrivna år 2000 och dessförinnan då jag använde Macintosh, den gamla trotjänaren har fått gå i pension och artiklarnas ursprungsdatum med den 😉

Ett annat stort jobb som återstår är att skanna om alla gamla foton. Många av dessa lades ut när folk surfade med vanlig telefonlina och det var av största vikt att bilderna skulle vara så små och lätta som möjligt. Här kommer jag att arbeta bit för bit, det lär ta sin lilla stund, så ni får stå ut med undermåliga bilder än så länge.

Jag hoppas att ni är nöjda med det nya utseendet, förslag och idéer tas tacksamt emot. Kontakta mig gärna!

Monica

Skriv ut Skriv ut
Sätt betyg på inlägget:
1 stjärna (sämst)2 stjärnor3 stjärnor4 stjärnor5 stjärnor (bäst) (Inget betyg än)
Loading...

Kommentarer

Ordet är ditt...
Din kommentar kommer att synas först efter att den är godkänd. Om du vill ha en egen bild med din kommentar, skaffa en gravatar!
XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>